Welcome to the Tiger Owners Club

Home - Forum - Links - Downloads - Privacy Policy

Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
jimll2002

Avatar / Picture

Account Disabled
Registered:
Posts: 16
Reply with quote  #1 
Hi All,

I have a problem with the indicators flashing to fast on my Tiger Avon.

It's a new build using the Tiger loom, it has LED rear lights and side repeaters and std bulb fronts, it flashed correctly until I connected the fronts ???? The hazards work ok.

Has anyone got any idea why this is happening ?

Many thanks
0
IanR6

Avatar / Picture

Registered Users
Registered:
Posts: 409
Reply with quote  #2 
Have you put in LED resistors. These things.

4-Pieces-LED-Indicator-50W-6-Flash-Rate-Relay-Load-Resistor-Bulbs-Ballast-NEW
0
jimll2002

Avatar / Picture

Account Disabled
Registered:
Posts: 16
Reply with quote  #3 
No I haven't, the odd thing was the rear and side repeaters worked fine until I connected the front ones, I thought as I was adding more resistance it would slow them down, it's also a new Tiger loom so should be ok for LED
0
rickwatton

Avatar / Picture

Registered Users
Registered:
Posts: 393
Reply with quote  #4 
Did they work OK individually ie side to side or did you only try them on hazards
0
jimll2002

Avatar / Picture

Account Disabled
Registered:
Posts: 16
Reply with quote  #5 
They worked fine side to side on ind and hazard
0
riber3

Registered Users
Registered:
Posts: 115
Reply with quote  #6 
Hi check your bulb wattage as I read on here that sometimes if you have the incorrect ones they cause problems.

Infact some people ave fitted an extra hidden indicator lamp to help. from experience I have to use 5/21 bulbs to help slow my own down
0
TigresTDI

Avatar / Picture

Account Disabled
Registered:
Posts: 40
Reply with quote  #7 
Wel there a go again.
This is what i wrote down at the dutch kitcar forum.
The solution is very simple.
Don't think car look around what about motorcycles and the 50cc smal mopeds.
They have 12V and LED indicators just buy one of this indicator relay cost about 
€6,00 and the work just fine.Put this on the TIGRIS TDI.

Greetings Martin


0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.


  © Copyright 2000-2019 Tiger Owners Club